Altijd dichtbij

 

Zoals u van GroeNoord gewend bent zit ook RentNoord altijd dichtbij. U kunt het huurobject afhalen op een van de GroeNoord vestigingen en inleveren op de vestiging die bij u in de buurt zit. Natuurlijk kunnen we tegen vergoeding het materiaal bij u thuis afleveren en afhalen.

Korte termijn huren
Deze catalogus is opgesteld met materieel voor de korte termijn verhuur. Dit is bedoeld voor periodes vanaf 1 dag tot een volledig seizoen. U treft de overzichten aan van de standaard machines die wij op voorraad voor u klaar hebben staan. Dit aanbod willen wij de komende periode gaan uitbreiden. Op aanvraag kunnen we voor u tractoren in de wintermaanden speciale standby tarieven aanbieden.

Lange termijn
Zoekt u een machine met uitgebreide specificaties en/of die niet in deze catalogus staan, dan willen wij graag met u om tafel om een voorstel te maken voor een langere termijn verhuur. Dit kan vanaf circa 1 seizoen tot periodes langer dan 5 jaar. Wij bestellen voor u een nieuwe machine met opties zoals u die nodig heeft en rekenen u precies voor wat deze machine u per maand of per uur gaat kosten. Dit alles natuurlijk inclusief verzekering, onderhoud of andere onvoorziene kosten. U weet dus vooraf exact wat uw kosten tijdens de afgesproken periode zijn.

Bel voor advies
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Jordy Lukken:

Mobiel: +31(0)6 51 73 00 71
E-mail: j.lukken@groenoordbv.nl

Daarom RentNoord

  • Altijd zeer jong materieel
  • Alleen Top merken
  • Op- en aanbouwdelen direct meehuren
  • Flexibele huurtermijnen
  • Zelf afhalen of bezorgen op locatie
  • Mogelijkheid voor All-risk verzekering

GroeNoord 14 vestigingen