Wie zijn wij

RentNoord

Verhuurbedrijf RentNoord bestaat sinds 2012. In 2012 is RentNoord BV door GroeNoord opgericht en is begonnen met de verhuurtak, om een oplossing te kunnen bieden voor storingen, seizoenspieken en onverwachtse kosten. De verhuurvloot is sinds 2012 flink uitgebreid, inmiddels heeft RentNoord een breed en professioneel assortiment ingericht om klanten te kunnen bedienen vanuit de afdelingen Landbouw, Tuin & Park en Intern Transport.

Zoals u van GroeNoord gewend bent zitten we altijd dichtbij, dat geldt dus ook voor RentNoord. De GroeNoord vestigingen fungeren óók als RentNoord vestigingen, dit betekent dat RentNoord met 19 vestigingen in de provincie Groningen, Drenthe, Friesland, Flevoland Gelderland en Overijssel altijd bij u in de buurt is.

Van bezit naar gebruik
De schaalgrootte van Nederlandse agrarische bedrijven werd en wordt steeds groter. Daardoor moeten de bedrijven steeds hogere eisen stellen aan de kwaliteit en de functionaliteit van hun machinepark: inzetbaarheid, productiviteit en lage kosten per draaiuur zijn belangrijk. We zien onder onze klanten groeiend ondernemerschap en een verschuiving plaatsvinden van bezit naar gebruik. Met RentNoord sluit GroeNoord aan op deze ontwikkeling.

 

Verhuur & Lease 

De focus van onze klanten ligt steeds meer op het kostenbewust omgaan met kwalitatief duurzaam materiaal, goede ondersteuning en reparatie. Door onze continue vergroting van de kennis van de agrarische markt en ons actuele aanbod van machines, loopt RentNoord hierin voorop. RentNoord ontzorgt en biedt u kostenzekerheid.

Korte termijn
Deze website laat een overzicht zien van al ons materiaal dat bedoeld is voor de korte termijn-verhuur. Huren kan op elk moment, vanaf één dag, een week of wellicht een heel seizoen; de termijn kan op de duur van de werkzaamheden worden afgesteld. U treft de overzichten aan van de standaard machines die wij op voorraad klaar hebben staan. Het aanbod wordt continu aangevuld en vernieuwd. Op aanvraag kunnen we u in de wintermaanden speciale ‘stand-by tarieven’ voor tractoren aanbieden.

Lange termijn
Zoekt u een machine met uitgebreide specificaties die wellicht niet op de website staan, ook dan kunt u terecht bij RentNoord. Samen met u maken we dan een verhuurvoorstel voor een langere termijn. Dit kan vanaf één seizoen tot periodes zelfs langer dan vijf jaar. Wij bestellen voor u een nieuwe machine met de opties zoals u die nodig heeft en rekenen u precies voor wat deze machine u per maand of per uur gaat kosten. Dit alles natuurlijk inclusief verzekering, onderhoud of andere onvoorziene kosten. U weet dus vooraf exact wat uw kosten tijdens de afgesproken periode zijn. Huren is op deze manier naast kostenbesparend gelijk ook een manier om een machine een periode uit te proberen. Uiteindelijk kunnen de bespaarde kosten dan eventueel weer geïnvesteerd worden in eigen of ander materiaal. Een fijne garantie op kostenzekerheid dus.